Автономна газифікація що це?

05 серпня, 17:38

Що таке автономна газифікація?


В даному випадку назва говорить сама за себе - це забезпечення будівлі газом за допомогою установки індивідуальної системи, без підключення до спільного газопроводу. Таким чином можна підключати як виробництва, так і приватні будинки або житлові комплекси.


Причини, за якими власник виробництва або зайстройщік може вибрати автономну газифікацію, можуть бути абсолютно різні:

  • приміщення, яке необхідно забезпечити газом, знаходиться в місцевості, де газопровід відсутній як такий;
  • є технічні або юридичні складності з підключенням до загальної мережі;
  • особливі вимоги до складу газу (як правіло.касается підприємств);
  • потрібні великі обсяги газової суміші.


Список може доповнюватися, в залежності від потреб та роду діяльності компанії. Для приватних клієнтів, які розглядають можливість автономної газифікації житлового приміщення, це, як правило, можливість самостійно планувати витрату газу і значно економити на його вартості.




Як відбувається підключення?


Слід розуміти, що в подібних питаннях потрібно звертатися до професіоналів. Так як мова йде про системи, які використовують горючу суміш, необхідно забезпечити не тільки високу ефективність, але і, в першу чергу, безпеку всієї системи.


Створення автономної газової мережі приміщення відбувається в кілька етапів, кожен з яких дуже важливий.

  • Створення проекту. Початковий етап, під час якого детально опрацьовується план приміщення, планованого до підключення. Обов' язково враховуються цілі, для яких воно буде використовуватися, і обсяг газу, необхідний для цього.
  • Підбір обладнання та комунікацій. До нього можна переходити після того, як проект погоджений і є необхідні розрахунки. В даному випадку підбирається резервуар, в якому буде зберігатися газова суміш, труби, з' єднувачі та інші комплектуючі для монтажу трубопроводу як зовні приміщення, так і всередині. Визначається точка підключення - це може бути, наприклад, котел або інше обладнання, що використовується для опалення та інших цілей.
  • Монтаж системи. Комунікації всередині і зовні будівлі можуть проводитися в різний час. Під час зовнішніх робіт встановлюється газгольдер - резервуар для зберігання газової суміші, забезпечується його захист. Потім монтується безпосередньо газопровід, який закінчується в точці підключення внутрішньої розводки.
  • Пуск і налагодження системи. Коли все готово, газгольдер заправляється необхідним обсягом газу, потім проводиться перевірка і налагодження газопроводу. Коли всі роботи виконані і підтверджена справність газопроводу, забезпечено необхідний рівень тиску в системі, виключена можливість протікання, переходять до етапу підключення внутрішнього обладнання.


Дуже важливо забезпечити високий рівень контролю на всіх етапах - від проектування до пускових робіт.


Що треба знати?

Кілька очевидних речей, які необхідно розуміти перед початком створення проекту і на кожному з наступних етапів.


  • Довіряйте професіоналам. Безумовно, у кожного є своє бачення остаточного результату і свої очікування. Перед тим, як приступати до робіт, необхідно озвучити проектувальнику всі свої побажання і обговорити можливість їх реалізації. Навіть якщо ви прочитали велику кількість літератури та переглянули десятки годин відео в інтернеті, практичний досвід завжди дорожче і ефективніше.
  • Не економте. Йдеться про розумне витрати коштів, але не варто економити на кількості запчастин або їх якості. Для підключення варто вибирати тільки нове обладнання і виробника, який добре зарекомендував себе на ринку, дає гарантії на свою продукцію. Це ж стосується і якості газової суміші. Тільки перевірені постачальники, навіть якщо у « знайомого дешевше» . Пам' ятайте: це, перш за все, ваша безпека.
  • Нове - не означає краще. Навіть якщо на ринку з' явився новий виробник, що пропонує супер інноваційні рішення, не варто поспішати. У питаннях роботи з пожежонебезпечними речовинами, до яких відноситься газ, варто зробити вибір на користь перевіреного обладнання, яке вже якийсь час використовується для таких цілей і показує свою ефективність і безпеку.


Дотримуючись цих простих правил, ви зможете вибрати найбільш оптимальний варіант.



Які переваги має автономна газифікація?


Ми зібрали для вас кілька аргументів, які стають вирішальними при виборі типу постачання:

  • Можливість самостійно регулювати температуру в приміщенні. Особливо оцінять ті, хто стикався з необхідністю одягатися тепло або включати обігрівачі в період, коли опалювальний сезон ще не почався або вже закінчився. Те ж стосується і спеки, яку можуть створювати включені батареї в теплий період.
  • Економія. Можливість встановлювати низьку температуру в період відсутності вдома, відключати опалення, коли воно не потрібно, дозволить значно скоротити фінансові витрати.
  • Комфорт. Ніяких сезонних відключень гарячої води, профілактичних робіт і аварій на лінії, які можуть усуватися по кілька днів, поки все мерзнуть. Це той випадок, коли ви платите за послугу, яку реально отримуєте.


Питання витрат і управління витратою ресурсу актуальний не тільки для власників житлових приміщень, а й виробництв, складів. Ніяких несподіванок.




До кого можна звернутися для встановлення газової системи?


Якщо у вас виникла необхідність в підключенні житлового або комерційного приміщення до системи газопостачання і вам потрібен саме автономний варіант, компанія " УКРАВТОНОМГАЗ" зможе запропонувати вам найбільш підходящий варіант.


ЧОМУ ВСЕ БІЛЬШЕ ПІДПРИЄМСТВ ПЕРЕХОДЯТЬ НА ПРОПАН-БУТАН? ДИВІТЬСЯ ВІДЕО ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ"!




Говорити про переваги роботи з нашою компанією можна досить довго, адже за 10 років роботи ми забезпечили газом не одну сотню приміщень, отримавши позитивні відгуки від задоволених клієнтів. Але давайте розглянемо цифри:

  • більше 300 великих об' єктів, які були успішно введені в експлуатацію, що говорить про великий досвід нашої команди;
  • 15 000 м3 - це обсяг встановлених газгольдерів, який постійно збільшується;
  • понад 50 000 тонн газу на рік - ми створили цілий ринок, де споживачі можуть отримувати якісну послугу за оптимальною ціною.


Нашому досвіду довіряють як приватні клієнти, так і великі корпорації, серед яких: Світоч, Roshen, Епіцентр, МХП. Це професіонали своєї справи, які цінують якість і вміють вибирати партнерів.


Будуйте майбутнє разом з професіоналами. Будуйте майбутнє разом з " УКРАВТОНОМГАЗ" !

Сьогодні дуже актуальним є інтерв'ю від 29.09.2021 року директора стратегічного розвитку ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" Дорофеєва Андрія Сергійовича надане паливному інтернет-ресурсу ENKORR про вартість 1 Гкал та окупність об‘єктів автономного газопостачання. "Опалення на LPG: шанс замислитися знову" На 2022 рік цифри дещо відрізняються, а от термін окупності систем автономного газопостачання зменшується.

Посилання на інтерв’ю: https://enkorr.ua/uk/columns/_otoplenie_na_lpg_shans_zadumatsya_snova/248026

 

 

Щоб проаналізувати та порівняти витрати на різні види палива для підприємства вам достатньо відвідати наш КАЛЬКУЛЯТОР ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ. На калькуляторі ви можете змінювати потужність пальників (кВт*годину, ккал*годину) та ціни на енергоносії (пропан-бутан, природний газ, дизильне пальне, пелета).

Посилання на калькулятор: https://ukravtonomgaz.ua/calc/busines-heating

 

 

УКРАВТОНОМГАЗ В ЦИФРАХ
12
років
Успішної роботи
650
об’єктів
Змонтованих під ключ
80 000
куб.м
Сумарний об’єм газгольдерів
190 000
тонн
Створений ринок LPG в рік
НАМ ДОВІРЯЮТЬ
Віртуальний 3d тур об'єктів газопостачання
Натисніть play та подорожуйте самостійно
НОВИНИ
13 лютого, 17:39
79
«Зернові технології» – міжнародна агропромислова виставка, яка посідає головне місце серед спеціалізованих виставкових заходів України та спрямована…
24 січня, 17:31
151
Запрошуємо всіх відвідати стенд ТОВ УКРАВТОНОМГАЗ на міжнародній виставці ЗЕРНОВІ ТЕХНОЛОГІЇ 2024. Дана подія відбудеться 14 – 16 лютого 2024 в…
24 серпня, 9:49
128
Компанія УКРАВТОНОМГАЗ щиро вітає всіх з найважливішим святом для кожного українця -з Днем Незалежності України!      Ціна нашої свободи набула…
07 серпня, 10:47
1,026
Директор компанії ТОВ "Укравтономгаз" Черненко Віктор Миколайович розповідає про перевагу використання газових електрогенераторів на метані та пропан…
19 липня, 11:12
538
Все більше підприємств обирають пропан (LPG)  як альтернативу природному газу через нестабільність цін та загрозу відключень трубопровідного газу…
03 червня, 10:24
191
В ЄС пропонується та планується зменшення ставки податку на додану вартість (ПДВ) на скраплений вуглеводневий газ (LPG) до 5%. В Країнах…
10 травня, 17:17
228
BioLPG — це пропан, який виробляється з відновлюваної сировини, таких як рослинні відходи; його також називають відновлюваним пропаном і біопропаном…
07 травня, 20:07
393
Світова LPG Асоціація (WLPGA) підготувала презентацію про переваги використання синтетичного натурального газу (SNG) і звернулася до всіх учасників…
03 квітня, 18:15
139
30 березня 2023р. Європейською радою було прийнято постанову, яка продовжує строком на 1 рік добровільну мету держав, що входять до Європейського…
28 березня, 20:59
98
23 березня 2023 року Компанія ТОВ «Укравтономгаз» прийняла участь у  третій конференції циклу «Бізнес-трансформації на агроринку».   Конференція…
17 березня, 11:35
227
Шановні партнери!   Запрошуємо Вас відвідати конференцію БІЗНЕС-ТРАНСФОРМАЦІЇ НА АГРОРИНКУ   ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНІСТЬ: НОВІ РИНКИ,  ІНВЕСТИЦІЇ.  Захід…
15 вересня, 18:18
4,102
В жовтні LPG збереже вартісну різницю 1 Гігакалорії в 2 рази з природним газом для промисловості. З початку вересня 2022 року оптові ціни на…
-
БЕЗКОШТОВНА ГАЗИФІКАЦІЯ
Обмеженій кількості клієнтів наша компанія надає обладнання і монтаж автономного газопостачання безкоштовно на умовах наших поставок газу. Якщо Ви хочете отримати комерційну пропозицію на монтаж автономного газопостачання, заповніть форму нижче.