ЗУСТРІЧАЙТЕ НОВИЙ САЙТ "УКРАВТОНОМГАЗ"

23 квітня, 16:59
ЗУСТРІЧАЙТЕ НОВИЙ САЙТ "УКРАВТОНОМГАЗ"



"УКРАВТОНОМГАЗ" робить значний внесок в енергонезалежність нашої держави, бувши одним з лідерів реалізації проєктів енергетичної безпеки України. Компанія «УКРАВТОНОМГАЗ» не стоїть на місці. За 10 років успішної роботи ми виросли професійно, побудували 300 об’єктів для задоволених клієнтів, встановили газгольдерів загальним об’ємом 15 000 м3. Річний об'єм споживання LPG нашими об'єктами становить 50 000 т.

 

А тепер компанія «УКРАВТОНОМГАЗ» представляє новий сайт: ukravtonomgaz.ua Ми повністю змінили дизайн і зробили наш інтернет-магазин ще зручніше. Це унікальний, абсолютно новий і незвичайний ресурс, в якому зібрана найнеобхідніша інформація про компанію "УКРАВТОНОМГАЗ", скраплений газ пропан-бутан та енергоринок в цілому.

 

 


На новому сайті ви знайдете:


1. Регулярно оновлюваний розділ з акціями, новими надходженнями та Топ-продажів. Ви зможете слідкувати за оновленням товарів та знаходити для себе кращі пропозиції.

 



2. Ми детально ознайомлюємо вас з усіма послугами, які надає компанія «УКРАВТОНОМГАЗ». Ви зможете подивитися поетапність та оцінити всі вигоди для вас та вашого підприємства.

 

 



3. Ви зможете знайти всю інформацію про газопостачання саме для вашого бізнесу: зерносушарка, асфальтобетонний завод, газова заправка та ін. Для цього ми створили сторінку "Схеми газопостачання".

 

 



4. Ви зможете у зручному форматі зробити розрахунок витрат на газ для підприємства чи приватного будинку, прорахувати вартість доставлення газу за допомогою онлайн-калькуляторів, які враховують не лише вартість газу LPG, а й інших видів палива. Тому Ви зможете одразу порівняти ефективність та економічність LPG з іншими видами палива.

 


5. Ми будемо інформувати вас про актуальні новини , відео ринку скрапленого газу пропан-бутану, а також ви зможете подивитися всі відгуки про нашу компанію та повну карту реалізованих проєктів.

 



6. Ви завжди зможете отримати відповіді на запитання в розділі «Часті питання» або написати нам в месенджери. А також зробити запит на безкоштовну консультацію від нашого фахівця.

 



Це ще не все! Зовсім скоро на новому сайті з'явиться:


1. 3D-проекція об’єктів газопостачання над якими ви зможете самостійно робити обліт на 360 º і інтерактивно вивчати об’єкти онлайн.

 


2. Зовсім скоро буде можливість дізнатися актуальну ціну на газ. Яку ми щоденно будемо оновлювати на новому сайті для вашої зручності.



Наші клієнти та партнери є для нас рушійною силою для продовження розвитку реформування енергоринку України. Пропан-бутан може гарантувати не тільки безперебійну роботу газотранспортної системи, а також може використовуватись для генерації електроенергії України. Упевнені, що пропан-бутан стане важливим інструментом енергетичної безпеки, а новий сайт ukravtonomgaz.ua найвпливовішим ресурсом на енергоринку України.

Сьогодні дуже актуальним є інтерв'ю від 29.09.2021 року директора стратегічного розвитку ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" Дорофеєва Андрія Сергійовича надане паливному інтернет-ресурсу ENKORR про вартість 1 Гкал та окупність об‘єктів автономного газопостачання. "Опалення на LPG: шанс замислитися знову" На 2022 рік цифри дещо відрізняються, а от термін окупності систем автономного газопостачання зменшується.

Посилання на інтерв’ю: https://enkorr.ua/uk/columns/_otoplenie_na_lpg_shans_zadumatsya_snova/248026

 

 

Щоб проаналізувати та порівняти витрати на різні види палива для підприємства вам достатньо відвідати наш КАЛЬКУЛЯТОР ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ. На калькуляторі ви можете змінювати потужність пальників (кВт*годину, ккал*годину) та ціни на енергоносії (пропан-бутан, природний газ, дизильне пальне, пелета).

Посилання на калькулятор: https://ukravtonomgaz.ua/calc/busines-heating

 

 

УКРАВТОНОМГАЗ В ЦИФРАХ
12
років
Успішної роботи
650
об’єктів
Змонтованих під ключ
80 000
куб.м
Сумарний об’єм газгольдерів
190 000
тонн
Створений ринок LPG в рік
НАМ ДОВІРЯЮТЬ
-
БЕЗКОШТОВНА ГАЗИФІКАЦІЯ
Обмеженій кількості клієнтів наша компанія надає обладнання і монтаж автономного газопостачання безкоштовно на умовах наших поставок газу. Якщо Ви хочете отримати комерційну пропозицію на монтаж автономного газопостачання, заповніть форму нижче.