УКРАВТОНОМГАЗ ВИСТУПИТЬ НА КОНФЕРЕНЦІЇ АГРОБІЛД ДЛЯ ЕЛЕВАТОРІВ І ПОСТАЧАЛЬНИКІВ

10 грудня, 13:27

9 лютого 2018 року на конференції «Агробілд: зберігання та логістика зерна» комерційний директор УкрАвтономГаз Віктор Черненко проведе сесію «Зменшення енерговитрат підприємства. Пропан-бутан » . Ви дізнаєтеся, як налагодити безперебійну роботу підприємства, оціните переваги автономного газопостачання пропан-бутаном, зможете задати питання по вашому підприємству.

 

Конференція проходить для власників елеваторів, зацікавлених у підвищенні прибутку елеваторного бізнесу, директорів елеваторів, головних інженерів, фінансових директорів.

 

Агробілд - це ваша можливість почути експертів і отримати досвід інших компаній: як зменшити витрати і збільшити прибуток бізнесу.

Ви дізнаєтеся, як зерновий елеватор буде приносити вам високий прибуток і де замовити якісне обладнання для елеваторів.

Реєстрація та повна інформація про конференцію за посиланням .

 

УКРАВТОНОМГАЗ ВИСТУПИТЬ НА КОНФЕРЕНЦІЇ АГРОБІЛД ДЛЯ ЕЛЕВАТОРІВ І ПОСТАЧАЛЬНИКІВ

 

 

Які переваги участі в конференції?

 

Для елеваторів : можливість почути експертів ринку, дізнатися про досвід інших елеваторів різних «вагових» категорій про технічні рішення, інновації «ноу-хау», логістичні фінансові рішення, оптимізацію податків.

 

Для постачальників товарів і послуг: можливість дізнатися про потреби потенційних покупців, налагодити з ними особисті контакти, можливість продемонструвати переваги своїх товарів і послуг, можливість дізнатися про тенденції та перспективи ринку.

 

Конференція пройде за адресою: Оболонська набережна 20, Гольф центр

 

УКРАВТОНОМГАЗ ВИСТУПИТЬ НА КОНФЕРЕНЦІЇ АГРОБІЛД ДЛЯ ЕЛЕВАТОРІВ І ПОСТАЧАЛЬНИКІВ

 

АНДРІЙ ДОРОФЄЄВ: БУДІВНИЦТВО СКЛАДІВ ЗБЕРІГАННЯ ЗВГ - КЛЮЧОВИЙ НАПРЯМОК УКРАВТОНОМГАЗ НА 2018 Р

 

ЕНЕРГЕТИЧНА СТРАТЕГІЯ УКРАЇНИ ДО 2035 РОКУ І СКРАПЛЕНОГО ГАЗУКРАВТОНОМГАЗ ІНІЦІЮЄ ЗНЯТТЯ АКЦИЗНОГО ПОДАТКУ НА СКРАПЛЕНИЙ ВУГЛЕВОДНЕВИЙ ГАЗ (ЗВГ) - ПРОПАН-БУТАН7 ПРИЧИН ВІДМОВИТИСЯ ВІД ПРИРОДНОГО ГАЗУІНТЕРВ'Ю ДОМБРОВСЬКОГО О.Г. - СКРАПЛЕНИЙ ГАЗ В ЕНЕРГОСИСТЕМІ УКРАЇНИ

 

Сьогодні дуже актуальним є інтерв'ю від 29.09.2021 року директора стратегічного розвитку ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" Дорофеєва Андрія Сергійовича надане паливному інтернет-ресурсу ENKORR про вартість 1 Гкал та окупність об‘єктів автономного газопостачання. "Опалення на LPG: шанс замислитися знову" На 2022 рік цифри дещо відрізняються, а от термін окупності систем автономного газопостачання зменшується.

Посилання на інтерв’ю: https://enkorr.ua/uk/columns/_otoplenie_na_lpg_shans_zadumatsya_snova/248026

 

 

Щоб проаналізувати та порівняти витрати на різні види палива для підприємства вам достатньо відвідати наш КАЛЬКУЛЯТОР ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ. На калькуляторі ви можете змінювати потужність пальників (кВт*годину, ккал*годину) та ціни на енергоносії (пропан-бутан, природний газ, дизильне пальне, пелета).

Посилання на калькулятор: https://ukravtonomgaz.ua/calc/busines-heating

 

 

УКРАВТОНОМГАЗ В ЦИФРАХ
12
років
Успішної роботи
650
об’єктів
Змонтованих під ключ
80 000
куб.м
Сумарний об’єм газгольдерів
190 000
тонн
Створений ринок LPG в рік
НАМ ДОВІРЯЮТЬ
-
БЕЗКОШТОВНА ГАЗИФІКАЦІЯ
Обмеженій кількості клієнтів наша компанія надає обладнання і монтаж автономного газопостачання безкоштовно на умовах наших поставок газу. Якщо Ви хочете отримати комерційну пропозицію на монтаж автономного газопостачання, заповніть форму нижче.