УКРАВТОНОМГАЗ пропонує унікальні комбіновані газопоршневі когенераційні установки природного газу і LPG 1000 кВт⋅год

29 травня, 9:40

Шановні партнери!

Засвідчуємо Вам свою глибоку повагу та дякуємо за вибір нашої компанії на ринку автономного газопостачання.

ТОВ «УКРАВТОНОМГАЗ» пропонує УНІКАЛЬНІ
КОМБІНОВАНІ ГАЗОПОРШНЕВІ КОГЕНЕРАЦІЙНІ УСТАНОВКИ
від 100 кВтгод до 1000 кВтгод з двигунами, які можуть одночасно працювати
на ПРИРОДНОМУ ГАЗІ ТА LPG.

Компанія ТОВ «УКРАВТОНОМГАЗ», є офіційним дилером компанії HORUS

 

Компанія ТОВ «УКРАВТОНОМГАЗ», є офіційним дилером компанії HORUS , та єдині в Україні хто пропонує когенераційні установки потужністю 1000 кВт/год HE-EC-1007/1118-PG1007-MF з можливістю переналаштування з природного газу на LPG. Відповідно і послуги з встановлення та узаконення системи автономного газопостачання на підприємстві, наша компанія з радістю та в будь-який момент може надавати.

Дані комбіновані установки є дійсно унікальними за своїми технічними можливостями, якісними та продуктивними в роботі, зокрема характеризуються такими особливостями:

  • можливістю використання природного газу, біогазу, пропану та ін.
  • динамічною зміною палива, без необхідності зупинки двигуна,
  • можливістю використання кількох видів палива одночасно,
  • використання системи подачі змішувального газу HE-MUZG,
  • заміна палива під навантаженням,
  • стійкістю до поганої якості газу.

Автоматична система контролю та керування забезпечує автоматичну та постійну роботу приладів, що входять до складу газогенераторної установки.

Після розширення газогенераторної установки, когенераційним модулем рекуперації тепла, згадана система контролю та керування також керує та контролює пристрої (електромагнітні клапани, насоси тощо) модуля рекуперації тепла. Ця система дозволяє зчитувати параметри діючої газової когенераційної установки, передавати їх до сервісного центру та дистанційно коригувати індивідуальні налаштування контролера основної установки.

 ВАЖЛИВІ ЗМІНИ В ЗАКОНОДАВСТВО ЩОДО ВСТАНОВЛЕННЯ ГЕНЕРАТОРІВ

На разі, дуже важливою для уваги є зміна до Постанов КМУ від 13.12.2017 N 1010 «Про затвердження критеріїв визначення планованої діяльності, яка не підлягає оцінці впливу на довкілля, та критеріїв визначення розширень і змін діяльності та об’єктів, які не підлягають оцінці впливу на довкілля» та від 07.12.2023 N 1320 «Деякі питання розміщення газопоршневих когенераційних установок на період воєнного стану» з метою удосконалення та спрощення умов для будівництва та/або розміщення газопоршневих та газотурбінних установок, в тому числі когенераційних, блочно-модульних котелень, дизельних/бензинових та газових генераторів (потужністю від 1 МВт та більше).

Постанова КМУ від 13.12.2017 №1010

А також пов’язаних з ними мереж електро-, тепло-, газо-, водопостачання, вузлів обліку, іншого повʼязаного обладнання під час воєнного стану, задля створення умов для сталого проходження опалювального періоду 2024/25 року та забезпечення споживачів і закладів соціальної сфери тепловою та електричною енергією у звʼязку з постійними пошкодженнями обʼєктів теплової та електричної генерації на фоні військової агресії РФ.

А, отже, що це змінює для підприємства:

Насамперед , це звільняє від розробки ОВД (оцінка впливу на довкілля), цим самим дає можливість зекономити кошти на його розробку, орієнтовно 450 000 грн – 550 000 грн, та в рази зменшує термін готовності проекту газопостачання, замість 6-7 місяців роботи над проектом, буде можливість розробки проекту терміном до 2-х місяців. Також відповідно до даної зміни в постанові, не вимагається проходження експертизи завершеного проекту, що в свою чергу пришвидшує завершення проекту на 1-2 місяці, та дає змогу скоротити витрати на виконання проекту до 200 000 грн.

В підсумку, це звучить так, в разі придбання комбінованої газопоршневої когенераційної установки, потужністю 1000 кВт/год, HE-EC-1007/1118-PG1007-MF компанії HORUS (що служитиме для забезпечення електро- та теплопостачання) від Укравтономгаз, встановлення системи автономного газопостачання буде проводитись за спрощеною та швидшою процедурною системою.

В 2024р. закінчується транзитний контракт на поставку газу через територію України, які можуть бути зміни та наслідки для споживачів України?

Насамперед, це ціноутворення газу та доставка газу, які можуть бути збільшені в пропорційному еквіваленті, як для споживачів приватного сектору так і для підприємств. Також, за великою ймовірністю після закінчення даного контракту в країни агресора, будуть розв'язані руки для ракетних атак по ГТC України, насамперед по компресорних станціях та інфраструктурних об’єктах пов’язаних з зберіганням природного газу.

ціноутворення газу та доставка газу

Тобто, є реальна загроза не лише збільшення ціни на природний газ для промисловості, але й загроза відсутності можливості транспортування природного газу до споживачів.

Саме такі критичні моменти, передбачають клієнти ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" та активно впроваджують встановлення систем автономного газопостачання.

Активним попитом користуються комбіновані газопоршневі когенераційні установки 1000 кВт/год, HE-EC-1007/1118-PG1007-MF з можливістю роботи на природного газі та після переналаштування, які можуть працювати на LPG.

комбіновані газопоршневі когенераційні установки 1000 кВт/год, HE-EC-1007/1118-PG1007-MF

У зв’язку з загостренням та не стабільною ситуацією на енергетичному ринку України, компанія ТОВ «Укравтономгаз» може надати вирішення даної проблеми кожного клієнта та забезпечити безперебійною роботою енерго та газосистему підприємства, що нівелює втрати коштів та продуктивності в критичні моменти, що можуть спіткати енергетично-паливний комплекс України. Когенераційні установки установки потужністю 1000 кВт/год, HE-EC-1007/1118-PG1007-MF та система автономного газопостачання від ТОВ «Укравтономгаз» забезпечать стабільність роботи підприємства та його раціональну роботу.
 

Телефонуйте на гарячу лінію УКРАВТОНОМГАЗ щоб отримати  детальну інформацію та прорахунок вартості встановлення генератора для вашого підприємства.

                                      +38 (067) 433 88 70     +38 (044) 357 77 87    +38 (093) 170 02 18

   

Характеристики

      

Характеристики

 

ХарактеристикиТОВ «Укравтономгаз»

 

Сертифікат

 

Газові електрогенератори

 

Сьогодні дуже актуальним є інтерв'ю від 29.09.2021 року директора стратегічного розвитку ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" Дорофеєва Андрія Сергійовича надане паливному інтернет-ресурсу ENKORR про вартість 1 Гкал та окупність об‘єктів автономного газопостачання. "Опалення на LPG: шанс замислитися знову" На 2022 рік цифри дещо відрізняються, а от термін окупності систем автономного газопостачання зменшується.

Посилання на інтерв’ю: https://enkorr.ua/uk/columns/_otoplenie_na_lpg_shans_zadumatsya_snova/248026

 

УКРАВТОНОМГАЗ В ЦИФРАХ
12
років
Успішної роботи
650
об’єктів
Змонтованих під ключ
80 000
куб.м
Сумарний об’єм газгольдерів
190 000
тонн
Створений ринок LPG в рік
НАМ ДОВІРЯЮТЬ
-
БЕЗКОШТОВНА ГАЗИФІКАЦІЯ
Обмеженій кількості клієнтів наша компанія надає обладнання і монтаж автономного газопостачання безкоштовно на умовах наших поставок газу. Якщо Ви хочете отримати комерційну пропозицію на монтаж автономного газопостачання, заповніть форму нижче.