ПІДВИЩЕННЯ ТАРИФІВ НА ГАЗ? РАЙОННІ ДЕРЖАВНІ АДМІНІСТРАЦІЇ ЗНАЙШЛИ РІШЕННЯ - ЦЕ ПРОПАН

09 грудня, 16:55

В Україні актуальним питанням залишається підвищення тарифів на газ, вартість підключення газу і електроенергії для промислових підприємств, альтернативою якої є газифікація пропаном.

Компанія ТОВ «УкрАвтономГаз» на прохання міських, районних і обласних адміністраціях продовжує проводити презентації і семінари, де докладно розповідають про процедуру введення газопостачання пропан-бутаном в експлуатацію і технічні умови (ТУ). Установка котлів опалення - вигідне рішення для тих, хто цінує практичність. Монтаж газових котлів і котельня повинні встановлюватися виключно фахівцями. 

На запрошення Любашівської Районною Державною Адміністрації , представником «УкрАвтономГаз» була проведена презентація про екологічно чистому і енергоефективний альтернативному виді палива - пропан-бутану і про можливості автономно-резервного газопостачання в Україні. 

 

ПІДВИЩЕННЯ ТАРИФІВ НА ГАЗ? РАЙОННІ ДЕРЖАВНІ АДМІНІСТРАЦІЇ ЗНАЙШЛИ РІШЕННЯ - ЦЕ ПРОПАН

 

На презентації був зібраний повний зал провідних фахівців в різних сферах, яким було важливо ознайомитися з процедурою будівництва та узгодження систем автономного газосабженія, правильним оформленням ТУ підприємств, та іншої технічної документації.

Ми висловлюємо щиру подяку Одеській, Київській, Чернігівській, Вінницькій, Львівській, Черкаській, Харківській, Сумській державним адміністраціям за підтримку і організацію заходів, що популяризують ефективні європейські технології для автономності, енергоефективності та поліпшення економічних показників підприємств нашої країни.

 

ПІДВИЩЕННЯ ТАРИФІВ НА ГАЗ? РАЙОННІ ДЕРЖАВНІ АДМІНІСТРАЦІЇ ЗНАЙШЛИ РІШЕННЯ - ЦЕ ПРОПАН

 

Сьогодні дуже актуальним є інтерв'ю від 29.09.2021 року директора стратегічного розвитку ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" Дорофеєва Андрія Сергійовича надане паливному інтернет-ресурсу ENKORR про вартість 1 Гкал та окупність об‘єктів автономного газопостачання. "Опалення на LPG: шанс замислитися знову" На 2022 рік цифри дещо відрізняються, а от термін окупності систем автономного газопостачання зменшується.

Посилання на інтерв’ю: https://enkorr.ua/uk/columns/_otoplenie_na_lpg_shans_zadumatsya_snova/248026

 

 

Щоб проаналізувати та порівняти витрати на різні види палива для підприємства вам достатньо відвідати наш КАЛЬКУЛЯТОР ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ. На калькуляторі ви можете змінювати потужність пальників (кВт*годину, ккал*годину) та ціни на енергоносії (пропан-бутан, природний газ, дизильне пальне, пелета).

Посилання на калькулятор: https://ukravtonomgaz.ua/calc/busines-heating

 

 

УКРАВТОНОМГАЗ В ЦИФРАХ
12
років
Успішної роботи
650
об’єктів
Змонтованих під ключ
80 000
куб.м
Сумарний об’єм газгольдерів
190 000
тонн
Створений ринок LPG в рік
НАМ ДОВІРЯЮТЬ
-
БЕЗКОШТОВНА ГАЗИФІКАЦІЯ
Обмеженій кількості клієнтів наша компанія надає обладнання і монтаж автономного газопостачання безкоштовно на умовах наших поставок газу. Якщо Ви хочете отримати комерційну пропозицію на монтаж автономного газопостачання, заповніть форму нижче.