Компанія ТОВ «Укравтономгаз» на конференції циклу «Бізнес-трансформації на агроринку»

28 березня, 20:59

23 березня 2023 року Компанія ТОВ «Укравтономгаз» прийняла участь у  третій конференції циклу «Бізнес-трансформації на агроринку».

 

Конференція була об’єднана в  три модулі, серед яких:

  • Біоенергетичні рішення в агро
  • Енергетична незалежність агрокомпаній 
  • Фінансування агроенергетичних ініціатив

 

Директор ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ"  Віктор Черненко виступив з доповіддю на тему «Газопостачання пропаном зерносушарок в період дефіциту енергоресурсів» та ознайомив учасників конференції з автономно-резервним газопостачанням підприємств пропан-бутаном. В умовах війни та небезпеки відключення енергетичних ресурсів, зокрема відключення природного газу, використання пропан-бутану дозволяє істотно заощаджувати кошти та захистити бізнес від зупинок.

 

23 березня 2023 року Компанія ТОВ »Укравтономгаз» прийняла участь у  третій конференції циклу «Бізнес-трансформації на агроринку»

 

На даній конференції компанією ТОВ «Укравтономгаз» представлені кейси агрокомпаній, хлібзаводів, молокозаводів, птахокомбінатів, які вже реалізували проекти автономного газопостачання пропан-бутаном та в умовах дефіциту енергоресурсів не зупинили свої підприємства, що дало змогу бізнесу розвиватися та заощадити значні суми коштів.

 

Приклади газопостачання элеваторів

 

Також на конференції були розглянуті актуальні питання розвитку біогазових станцій в Україні. Віктор Черненко презентував системи змішування пропан-бутану з біогазом для біогазових заводів, що дозволяє збільшити калорійність біогазу (до 8 000 – 9 000 кКал) та використовувати його для  потреб підприємства як заміну природного газу.

 

Збільшення калорійност біогазу за рахунок змішування з пропан-бутаном

 

ТОВ «УКРАВТОНОМГАЗ» - лідер в галузі будівництва систем автономного газопостачання пропан-бутаном успішно співпрацює з учасниками агроринку України.  Компанією реалізовано більше 580 систем автономного газопостачання пропан-бутаном для підприємств. Зріджений нафтовий газ (LPG), який також називають пропан-бутаном, є альтернативою природному газу, дизельному паливу, біогазу, які використовуються зараз на багатьох підприємствах на ринку України.

 

Важливо, що ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" став частиною розбудови Української інфраструктури. Ми вдячні всім учасникам Агроринку України за довіру у забезпеченні енергобезпеки Ваших підприємств, та Вибір газопостачання пропаном!

 

ЧОМУ ВСЕ БІЛЬШЕ ПІДПРИЄМСТВ ПЕРЕХОДЯТЬ НА ПРОПАН-БУТАН?

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ"!

 

 

 

 

Сьогодні дуже актуальним є інтерв'ю від 29.09.2021 року директора стратегічного розвитку ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" Дорофеєва Андрія Сергійовича надане паливному інтернет-ресурсу ENKORR про вартість 1 Гкал та окупність об‘єктів автономного газопостачання. "Опалення на LPG: шанс замислитися знову" На 2022 рік цифри дещо відрізняються, а от термін окупності систем автономного газопостачання зменшується.

Посилання на інтерв’ю: https://enkorr.ua/uk/columns/_otoplenie_na_lpg_shans_zadumatsya_snova/248026

 

 

Щоб проаналізувати та порівняти витрати на різні види палива для підприємства вам достатньо відвідати наш КАЛЬКУЛЯТОР ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ. На калькуляторі ви можете змінювати потужність пальників (кВт*годину, ккал*годину) та ціни на енергоносії (пропан-бутан, природний газ, дизильне пальне, пелета).

Посилання на калькулятор: https://ukravtonomgaz.ua/calc/busines-heating

 

 

УКРАВТОНОМГАЗ В ЦИФРАХ
12
років
Успішної роботи
650
об’єктів
Змонтованих під ключ
80 000
куб.м
Сумарний об’єм газгольдерів
190 000
тонн
Створений ринок LPG в рік
НАМ ДОВІРЯЮТЬ
-
БЕЗКОШТОВНА ГАЗИФІКАЦІЯ
Обмеженій кількості клієнтів наша компанія надає обладнання і монтаж автономного газопостачання безкоштовно на умовах наших поставок газу. Якщо Ви хочете отримати комерційну пропозицію на монтаж автономного газопостачання, заповніть форму нижче.