7 фактів відключення газу в Україні

16 вересня, 12:23

Приділіть кілька хвилин і прочитайте про 7 фактів, які свідчать про можливі відключення або обмеження поставок природного газу в опалювальний сезон 2016-2017 рр.
Станьте енергонезалежними разом з нами!  
БЕЗКОШТОВНА ПРОПОЗИЦІЯ
Обмеженій кількості клієнтів наша компанія надає обладнання і монтаж автономного газопостачання безкоштовно на умовах наших поставок газу.
Якщо Ви хочете отримати комерційну пропозицію на монтаж автономного газопостачання, заповніть форму нижче.
Заповніть форму
Форма успішно відправлена
Гарантія поставок природного газу і тарифи на газ змусили задуматися населення України над альтернативними джерелами теплової енергії. Одним з рішень енергобезпеки промислових підприємств і котеджних селищ є синтетичний природний газ (SNG)
Синтетичний природний газ (англ. Syntetic Natural Gas - SNG) - газ, отриманий в результаті змішування повітря і пропан-бутану (або іншого газу), що має теплотворну здатність, що дорівнює теплотворній здатності природного газу (метану).
СМЕСИТЕЛИ LPG-AIR - альтернативи природному газу

Синтетичний природний газ SNG забезпечує спеціальне газове обладнання змішувальне обладнання LPG-AIR (PROPANE-AIR MIXER). Змішувальні установки ГАЗ / ПОВІТРЯ для створення синтетичного натурального газу SNG замінюють на 100% природний газ.​
Використання змішувача SNG в якості основного виду палива економічно обґрунтовано для важкодоступних і віддалених об'єктів будівництва котеджних селищ, міст і промислових підприємств. Ціна на газ, змішаний з повітрям, дешевше вартості електроенергії, або дизельного палива. Вартість газу і порівняння різних видів палива ви можете розрахувати на калькуляторі опалення на нашому сайті. (Натискайте на банер нижче)
Змішувачі LPG-AIR (SNG Blender) гарантують резервне паливо для споживачів природного газу. Аварійне і РЕЗЕРВНЕ газопостачання за допомогою змішувачів LPG-AIR (SNG Blender) - відмінне рішення для енергетичної безпеки підприємств, таких як сталеливарні і скляні фабрики, заводи по виробництву кераміки, кондитерська промисловість, котеджні комплекси тощо

ПРИЧИНИ ВИКОРИСТАННЯ змішувальних установок ПРОПАН/ПОВІТРЯ:
1. Економічні вигоди.
Використання як основного джерела енергопостачання для віддалених від магістрального газопроводу об'єктів будівництва. Ціна газу SNG буде дешевше для опалення від вартості електроенергії та дизельного палива.
2. Безпека.
АВАРІЙНО-РЕЗЕРВНЕ газопостачання систем, що працюють на природному газі. Змішувальна установка SNG використовується у разі аварійного відключення магістрального природного газу в період пікового споживання, без перенастроювання пальників всіх газових приладів (газових котлів, плит, конвекторів і т.д).
3. Надійність.
Змішувач PROPANE-AIR MIXER може використовуватися для збільшення обсягу поставок газу при модернізації виробництва і збільшення теплових потужностей, або при зменшенні лімітів поставки природного газу. Змішувач скрапленого газу може працювати паралельно з магістральним природним газом.
4. Стабілізація тиску і калорійності в газопроводах.
Теплотворна здатність скрапленого газу в 3 рази вище за природний газ. Пропан-бутан можна використовуватися для збільшення калорійності природного газу, а також стабілізації тиску в газопроводах природного газу в момент пікового навантаження.
5. Екологічна безпека.
Для котеджних селищ і промислових підприємств, розміщених в районах зі складною екологічною ситуацією, виправдане застосування змішувачів LPG-AIR. Відсутні тверді відходи, які утворюються при спалюванні твердого палива, і необхідності їх утилізації.
6. Резервне електропостачання.
У зв'язку з можливими перебоями електропостачання, можливе підключення газових електрогенераторів, що використовують зріджений газ.
7. Збереження грошей.
Системи газопостачання можуть будуватися за рахунок інвесторів газового ринку без залучення фінансів замовника і державного бюджету.

Сьогодні дуже актуальним є інтерв'ю від 29.09.2021 року директора стратегічного розвитку ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" Дорофеєва Андрія Сергійовича надане паливному інтернет-ресурсу ENKORR про вартість 1 Гкал та окупність об‘єктів автономного газопостачання. "Опалення на LPG: шанс замислитися знову" На 2022 рік цифри дещо відрізняються, а от термін окупності систем автономного газопостачання зменшується.

Посилання на інтерв’ю: https://enkorr.ua/uk/columns/_otoplenie_na_lpg_shans_zadumatsya_snova/248026

 

 

Щоб проаналізувати та порівняти витрати на різні види палива для підприємства вам достатньо відвідати наш КАЛЬКУЛЯТОР ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ. На калькуляторі ви можете змінювати потужність пальників (кВт*годину, ккал*годину) та ціни на енергоносії (пропан-бутан, природний газ, дизильне пальне, пелета).

Посилання на калькулятор: https://ukravtonomgaz.ua/calc/busines-heating

 

 

УКРАВТОНОМГАЗ В ЦИФРАХ
12
років
Успішної роботи
650
об’єктів
Змонтованих під ключ
80 000
куб.м
Сумарний об’єм газгольдерів
190 000
тонн
Створений ринок LPG в рік
НАМ ДОВІРЯЮТЬ
-
БЕЗКОШТОВНА ГАЗИФІКАЦІЯ
Обмеженій кількості клієнтів наша компанія надає обладнання і монтаж автономного газопостачання безкоштовно на умовах наших поставок газу. Якщо Ви хочете отримати комерційну пропозицію на монтаж автономного газопостачання, заповніть форму нижче.