16-18 ЛЮТОГО 2021 р. «УКРАВТОНОМГАЗ» ПРИЙМЕ УЧАСТЬ НА МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ "ЗЕРНОВІ ТЕХНОЛОГІЇ"

09 лютого, 16:32

Шановні партнери!

Запрошуємо Вас відвідати стенд ТОВ «УКРАВТОНОМГАЗ» на виставці «ЗЕРНОВІ ТЕХНОЛОГІЇ 2021» яка буде проходити з 16-18 лютого 2021 року в м. Києві, МВЦ за адресою Броварський проспект, 15.

«Зернові технології» – міжнародна агропромислова виставка, яка посідає головне місце серед спеціалізованих виставкових заходів України та спрямована на просування інноваційних рішень на різних стадіях виробництва, зберігання, переробки та транспортування зернових, бобових, круп’яних та олійних культур.

 

16-18 ЛЮТОГО 2021 р. «УКРАВТОНОМГАЗ» ПРИЙМЕ УЧАСТЬ НА МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ "ЗЕРНОВІ ТЕХНОЛОГІЇ"

 

ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" забезпечує енергобезпеку та енергонезалежність українських підприємств за рахунок використання систем автономного газопостачання пропан-бутаном.   Група компаній «УКРАВТОНОМГАЗ» надає комплекс робіт з будівництва систем автономного газопостачання пропан бутаном для елеваторів під ключ: проектування, поставка обладнання, монтаж, погодження, поставки палива, технічне обслуговування.

Запрошуємо Вас отримати детальну консультацію що до газопостачання пропан-бутаном Вашого підприємства.  Знайти компанію «УКРАВТОНОМГАЗ» ви зможете за картою нижче.

 

карта
*поруч зі стендом ТОВ «УКРАВТОНОМГАЗ» також знаходяться стенди партнерів компаній «Бонфанті», «Новий елеватор», «Деметра», «Елеваторні системи».

 

 

Енергобезпека та енергонезалежність є пріоритетними задачами для кожного агропідприємства. В сьогоднішніх умовах все більше компаній стикаються з проблемами які можуть загрожувати багатомільйонним збиткам та втратою привабливості компанії на ринку. Компанія «Укравтономгаз» вирішує 4 основні енергетичні проблеми підприємств:

 

1) Проблема відключення природного газу. Постійний ріст ціни, падіння тиску в газопроводі, а також погіршення якості та енергетичної здатності природного газу. На сьогоднішній день все більше діючих компаній звертаються до ТОВ «Укравтономгаз» з питаннями вирішення проблем газопостачання та забезпечення енергобезпеки та енергонезалежності підприємства за рахунок використання автономних систем газопостачання пропан-бутаном.

2) Висока вартість дизельного палива. Однією із основних причин переходу підприємств на використання пропан бутану та заміну дизельного палива є вирішення проблеми крадіжок дизельного пального. Скраплений газ знаходиться в резервуарах під тиском та унеможливлює крадіжки пропан-бутану. Наша компанія пропонує поставки якісного скрапленого газу пропан-бутану. Саме склад пропан бутанової суміші є основним критерієм надійної роботи систем газопостачання пропан бутаном. Пропан-бутан на 30% дешевше в порівнянні з дизельним паливом, що істотно зменшує собівартість виробництва. За рахунок великих об’ємів споживання палива на зерносушарках окупність установки обладнання на скрапленому газі становить 3-4 місяці, або приблизно 30 000 тонн зерна. Пропан-бутан неможливо вкрасти, та він є набагато екологічнішим, в порівнянні з дизельним паливом.

3) Неможливість отримати ТУ на природний газ. Багато стримуючих факторів при збільшенні потужностей підприємства, основними є: низькі діаметри існуючого трубопроводу що не дають змогу збільшити об’єми поставок магістрального газу, велика вартість отримання технічних умов на будівництво, тривалий термін будівництва і погодження у дозвільних установах. Використання скрапленого вуглеводневого газу економічно та технологічно вигідніше, термін будівництва значно менший, а вартість обладнання системи газопостачання пропан-бутаном в рази дешевша.

4) Неефективність твердопаливних котлів. Теплова здатність твердопаливних котлів майже вдвічі нижча від заявленої, а вартість обслуговування та ремонту в рази вища від вартості експлуатації газового обладнання. Переваги впровадження газопостачання пропан-бутаном очевидні: контроль температури, екологічно чисте паливо, вартість системи в кілька разів дешевше за установку твердопаливного обладнання, газифікацію під ключ можна реалізувати в стислі терміни – все це доводить високі перспективи та темпи розвитку газопостачання пропан-бутаном в Україні, а практичні приклади використання можна побачити в кожному регіоні країни.

5) ЛІЗИНГ під 3%.  Запорукою успішного розвитку бізнесу є постійний рух вперед. ТОВ «УКРАВТОНОМГАЗ» допомагає будувати нові об’єкти та розширювати існуючі та допомогою лізингових партнерських програм під 3% в гривні! Немає вільних коштів – є рішення!

 

Хочемо звернути Вашу увагу, що запровадження в Україні ліцензій ДФС на зберігання пального, яке використовується для власних потреб було підготовчим етапом для виявлення всіх споживачів пального, а отже джерел викидів шкідливих речовин у повітря. Наразі готується законопроект, який в рази збільшить екологічний податок на викиди шкідливих речовин. Використання пропан бутану є екологічним, та дозволить зменшити екологічний податок на викиди в майбутньому.

 

 

За останні 7 років групою компаній «УКРАВТОНОМГАЗ» було реалізовано понад 300 об’єктів автономного газопостачання пропан-бутаном. Компанії як ПрАТ «Миронівський хлібопродукт», ТОВ «Епіцентр», ТОВ «СП Білий колодязь», ТОВ «Дніпропрессталь», ТОВ «Агропросперис» та інш.,  вже переконалися у перевагах використання автономного газопостачання. Розширення елеваторних потужностей в Україні не зупиняється, і з кожним роком все більше нових елеваторів підключаються на скраплений  газ пропан-бутан.

 

 

  В кінці 2020 року була стурбованість ринку на рахунок збільшення ставки акцизного податку на скраплений газ пропан бутан. Завдяки великим зусиллям нашої компанії, законопроекти що до ставки акцизного податку так і не були розглянуті Верховною Радою України. Більше того, у 2021 році буде розроблено та подано законопроект за участю нашої компанії та групи народних депутатів, по компенсації ставки акцизного податку на скраплений газ по аналогії з Європейським ринком пального.

 

 

З’яжіться з фахівцями компанії прямо зараз і отримайте детальну консультацію та економічний прорахунок використання пропан-бутану для Вашого підприємства. Зробити це можливо, оформивши форму нижче. БЕЗКОШТОВНЕ запрошення на виставку та детальна інформація за посиланням.

 

БЕЗКОШТОВНЕ

 

 

 

 

ТОВ «УКРАВТОНОМГАЗ»
Тел.: (067) 433-88-70; (044) 357-77-87
E-mail: info@ukravtonomgaz.ua
ukravtonomgaz.ua

Слідкуйте за нами в Facebook

Сьогодні дуже актуальним є інтерв'ю від 29.09.2021 року директора стратегічного розвитку ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" Дорофеєва Андрія Сергійовича надане паливному інтернет-ресурсу ENKORR про вартість 1 Гкал та окупність об‘єктів автономного газопостачання. "Опалення на LPG: шанс замислитися знову" На 2022 рік цифри дещо відрізняються, а от термін окупності систем автономного газопостачання зменшується.

Посилання на інтерв’ю: https://enkorr.ua/uk/columns/_otoplenie_na_lpg_shans_zadumatsya_snova/248026

 

 

Щоб проаналізувати та порівняти витрати на різні види палива для підприємства вам достатньо відвідати наш КАЛЬКУЛЯТОР ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ. На калькуляторі ви можете змінювати потужність пальників (кВт*годину, ккал*годину) та ціни на енергоносії (пропан-бутан, природний газ, дизильне пальне, пелета).

Посилання на калькулятор: https://ukravtonomgaz.ua/calc/busines-heating

 

 

УКРАВТОНОМГАЗ В ЦИФРАХ
12
років
Успішної роботи
650
об’єктів
Змонтованих під ключ
80 000
куб.м
Сумарний об’єм газгольдерів
190 000
тонн
Створений ринок LPG в рік
НАМ ДОВІРЯЮТЬ
-
БЕЗКОШТОВНА ГАЗИФІКАЦІЯ
Обмеженій кількості клієнтів наша компанія надає обладнання і монтаж автономного газопостачання безкоштовно на умовах наших поставок газу. Якщо Ви хочете отримати комерційну пропозицію на монтаж автономного газопостачання, заповніть форму нижче.