ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" НА ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ДОРОЖНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

20 травня, 20:42

20 травня 2021 року компанія ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" взяла участь у найактуальнішому заході дорожньої галузі

"ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА ДОРОЖНЯ КОНФЕРЕНЦІЯ"

 

 

II Всеукраїнська дорожня конференція – наймасштабніший захід в дорожній індустрії України. Найбільш потужна платформа для побудови комунікації між професіоналами, які об'єднуються заради розвитку інфраструктури України. Третій рік поспіль Всеукраїнська дорожня асоціація збирає в 1 день, в 1 місці найбільших провідних замовників дорожньо-будівельних робіт, представників влади та керівників дорожніх компаній для побудови ефективної співпраці та продуктивного діалогу між бізнесом та владою.



Цього року темою заходу була: «Перспективи дорожнього сезону 2021: влада та бізнес».

 

тов укравтономгаз

 

ТОВ «УКРАВТОНОМГАЗ» - лідер в галузі встановлення систем автономного газопостачання пропан-бутаном вдало співпрацює з учасниками дорожнього будівництва, а саме: Автомагістраль, Онур, Енергетичне Дорожнє Будівництво. Та успішно встановлює системи газопостачання зрідженим газом (пропан-бутанова суміш) за запитами партнерів. Зріджений нафтовий газ (LPG), який також називають пропан-бутан є альтернативою природному газу, дизельному паливу і мазуту, які використовуються зараз на асфальтних заводах.

 

 

Директор ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" ознайомив учасників конференції з діяльністю компанії та консультував щодо переваг використання LPG в дорожній галузі при виробництві асфальтної суміші. Використання пропан-бутану дозволяє істотно заощадити у порівнянні з використанням дизельного палива. 

 

укравтономгаз

 

Нові виклики для дорожньої галузі у 2021 році! Важливо, що ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" став частиною розбудови Української інфраструктури. Ми вдячні всім учасникам дорожньої галузі за довіру у забезпеченні енергобезпеки Ваших підприємств, та Вибір газопостачання пропаном Асфальтних Заводів!

 

 

ЧОМУ ВСЕ БІЛЬШЕ ПІДПРИЄМСТВ ПЕРЕХОДЯТЬ НА ПРОПАН-БУТАН? ДИВІТЬСЯ ВІДЕО ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ"!

 

Сьогодні дуже актуальним є інтерв'ю від 29.09.2021 року директора стратегічного розвитку ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" Дорофеєва Андрія Сергійовича надане паливному інтернет-ресурсу ENKORR про вартість 1 Гкал та окупність об‘єктів автономного газопостачання. "Опалення на LPG: шанс замислитися знову" На 2022 рік цифри дещо відрізняються, а от термін окупності систем автономного газопостачання зменшується.

Посилання на інтерв’ю: https://enkorr.ua/uk/columns/_otoplenie_na_lpg_shans_zadumatsya_snova/248026

 

 

Щоб проаналізувати та порівняти витрати на різні види палива для підприємства вам достатньо відвідати наш КАЛЬКУЛЯТОР ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ. На калькуляторі ви можете змінювати потужність пальників (кВт*годину, ккал*годину) та ціни на енергоносії (пропан-бутан, природний газ, дизильне пальне, пелета).

Посилання на калькулятор: https://ukravtonomgaz.ua/calc/busines-heating

 

 

УКРАВТОНОМГАЗ В ЦИФРАХ
12
років
Успішної роботи
650
об’єктів
Змонтованих під ключ
80 000
куб.м
Сумарний об’єм газгольдерів
190 000
тонн
Створений ринок LPG в рік
НАМ ДОВІРЯЮТЬ
-
БЕЗКОШТОВНА ГАЗИФІКАЦІЯ
Обмеженій кількості клієнтів наша компанія надає обладнання і монтаж автономного газопостачання безкоштовно на умовах наших поставок газу. Якщо Ви хочете отримати комерційну пропозицію на монтаж автономного газопостачання, заповніть форму нижче.