ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" НА 18-М МІЖНАРОДНОМУ ФОРУМІ З БУДІВНИЦТВА, ЕКСПЛУАТАЦІЇ І ПРОЄКТУВАННЯ АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ І МОСТІВ

11 листопада, 11:47

11-13 Листопада  2020 року компанія ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" приймає участь на 18 МІЖНАРОДНОМУ ФОРУМІ З БУДІВНИЦТВА, ЕКСПЛУАТАЦІЇ І ПРОЄКТУВАННЯ АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ І МОСТІВ. Це головна подія української галузі будівництва доріг, складовими якої є видовищна міжнародна виставка і велика науково-практична конференція. Тут наживо демонструється спецтехніка, обладнання й матеріали світових і вітчизняних виробників для ремонту, будівництва та обслуговування доріг і мостів. Відтак форум – це майданчик, де замовники і постачальники укладають угоди, вивчають ринок і його новинки, спілкуються із першими особами галузі, поповнюють свої знання.

 

АВТОДОРЕКСПО – найдавніший, найавторитетніший і найбільший захід дорожньої тематики в Україні. Саме тут неодноразово відбувалися всеукраїнські презентації новітніх технологій, які згодом починали працювати на вітчизняних дорогах.

 

ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" НА 18-М МІЖНАРОДНОМУ ФОРУМІ З БУДІВНИЦТВА, ЕКСПЛУАТАЦІЇ І ПРОЄКТУВАННЯ АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ І МОСТІВпрограма
ТЕМАТИЧНІ НАПРЯМКИ

БУДІВНИЦТВО, РЕМОНТ І ОБСЛУГОВУВАННЯ ДОРІГ І МОСТІВ

  • дорожньо-будівельні комплекси, машини та механізми
  • дробильно-сортувальне обладнання
  • будівельний і спеціальний транспорт
  • екскаватори, навантажувачі, землерийні і планувальні машини
  • підйомне устаткування, крани, транспортери
  • гідравлічне та пневматичне обладнання
  • допоміжне виробництво: кар'єри, заводи вишукування і проектування автодоріг
  • машини для ремонту і утримання доріг, комунальна техніка
  • обладнання і техніка для розмітки доріг

ЗАСОБИ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА РЕГУЛЮВАННЯ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

  • дорожні знаки
  • дорожні сигнальні знаки і вогні
  • світлофори
  • дорожні інформаційні та контрольні системи
  • лежачі поліцейські

ЗАСОБИ БЕЗПЕКИ

  • засоби контролю стану дорожнього покриття
  • засоби нагляду за дотриманням швидкісного режиму
  • бар'єрні системи і огорожі

ПАРКОВКА

  • огорожі (шлагбауми)
  • системи оплати
  • системи візуального спостереження

БУДІВЕЛЬНІ МАТЕРІАЛИ ТА КОМПОНЕНТИ

  • геосинтетичні матеріали, геотекстиль
  • будівельні хімікати
  • дорожні бітуми

АВТОЗАПРАВНІ КОМПЛЕКСИ

ШИНИ

ЛІЗИНГОВІ ПОСЛУГИ

СПЕЦІАЛІЗОВАНІ ЗАСОБИ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ

 

 

тов укравтономгаз

 

ТОВ «УКРАВТОНОМГАЗ» - лідер в галузі встановлення систем автономного газопостачання пропан-бутаном вдало співпрацює з учасниками дорожнього будівництва, такими як:

  • Автомагістраль
  • Онур
  • Енергетичне Дорожнє Будівництво

 

 

ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" вже 10 років успішно встановлює системи газопостачання зрідженим газом (пропан-бутаном) партнерам. Зріджений нафтовий газ (ЗВГ), який також називають пропан-бутан є альтернативою природному газу, дизельному паливу і мазуту, які використовуються зараз на асфальтних заводах. Також скраплений газ вирішує такі проблеми як, крадіжки палива, забруднення навколишнього середовища при виробництві асфальту та інші. 

 

 

Велику зацікавленість проявили учасники форуму до систем газопостачання для асфальтного заводу та бітумних баз. Багато компаній зіткнулися з екологічною невідповідністю палива, наприклад дизеля та мазуту. В наслідок чого встановлення обладнання газопостачання пропан-бутану вирішує екологічну проблему, особливо поблизу населених пунктів.

 

тов укравтономгаз

 

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ

Запрошуємо всіх відвідати форум за адресою: Виставковий Центр «КиївЕкспоПлаза». Україна, Київська область, с. Березівка. вул. Амстердамська,1. ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" знаходиться на стенді MARINI біля входу.

 

карта

 

ЯК ДІСТАТИСЯ

Виставковий Центр «КиївЕкспоПлаза» розташований в селі Березівка за 17 кілометрів від межі міста Києва. Їхати до виставкового центру найзручніше від станції метро «Житомирська» червоної лінії М1. Схема метрополітену Щоб дивитися карту метрополітену, натисніть сюди

 

БЕЗКОШТОВНИЙ ТРАНСФЕР

В дні проведення виставки відвідувачі можуть скористатися безкоштовним трансфером. Брендована зупинка «КиївЕкспоПлаза» розташована біля станції метро «Житомирська» червоної лінії М1 (перший вагон, зі скляних дверей наліво, підземний перехід, біля кав’ярні повернути направо, пройти 5 метрів). Щоб скористатися трансфером, будь ласка пред’явіть на вході в автобус електронний квиток або запрошення у друкованому чи електронному вигляді. Графік руху автобусів:

БЕЗКОШТОВНИЙ ТРАНСФЕРБЕЗКОШТОВНИЙ ТРАНСФЕРБЕЗКОШТОВНИЙ ТРАНСФЕР

 

ВІД АЕРОПОРТУ «БОРИСПІЛЬ»

Міжнародний аеропорт «Бориспіль» розташований у 18 кілометрах від міста Києва. Аеропорт і місто сполучають автобусний і залізничний експреси та офіційні служби таксі.

Автобуси Skybus
Автобусний експрес Skybus з’єднує аеропорт «Бориспіль» і Центральний залізничний вокзал міста Києва. Після прибуття на вокзал потрібно їхати від станції «Вокзальна» до станції метро «Житомирська» червоної лінії М1, потім безкоштовним трансфером.

Залізничний експрес
Залізничний експрес з’єднує аеропорт «Бориспіль» і Центральний залізничний вокзал міста Києва. Після прибуття на вокзал потрібно їхати від станції «Вокзальна» до станції метро «Житомирська» червоної лінії М1, потім безкоштовним трансфером.

Таксі
Аеропорт «Бориспіль» обслуговують офіційні служби таксі. Автомобілі розташовані на першій лінії біля терміналу у зоні прильоту пасажирів.

ВІД АЕРОПОРТУ ІМ. ІГОРЯ СІКОРСЬКОГО

Міжнародний аеропорт «Київ» ім. Ігоря Сікорського розташований у межах міста Києва. Подорожувати звідси можна громадським транспортом або міськими службами таксі.

Громадський транспорт
Маршрутним таксі 805 проїхати до станції метро «Вокзальна», потім – до станції метро «Житомирська» червоної лінії М1, потім безкоштовним трансфером

 

 

 

 

ТОВ «УКРАВТОНОМГАЗ» НА II ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФОРУМІ "ПУБЛІЧНІ ЗАКУПІВЛІ В ДОРОЖНІЙ ГАЛУЗІ 2020-2021"

 

 

Сьогодні дуже актуальним є інтерв'ю від 29.09.2021 року директора стратегічного розвитку ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" Дорофеєва Андрія Сергійовича надане паливному інтернет-ресурсу ENKORR про вартість 1 Гкал та окупність об‘єктів автономного газопостачання. "Опалення на LPG: шанс замислитися знову" На 2022 рік цифри дещо відрізняються, а от термін окупності систем автономного газопостачання зменшується.

Посилання на інтерв’ю: https://enkorr.ua/uk/columns/_otoplenie_na_lpg_shans_zadumatsya_snova/248026

 

 

Щоб проаналізувати та порівняти витрати на різні види палива для підприємства вам достатньо відвідати наш КАЛЬКУЛЯТОР ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ. На калькуляторі ви можете змінювати потужність пальників (кВт*годину, ккал*годину) та ціни на енергоносії (пропан-бутан, природний газ, дизильне пальне, пелета).

Посилання на калькулятор: https://ukravtonomgaz.ua/calc/busines-heating

 

 

УКРАВТОНОМГАЗ В ЦИФРАХ
12
років
Успішної роботи
650
об’єктів
Змонтованих під ключ
80 000
куб.м
Сумарний об’єм газгольдерів
190 000
тонн
Створений ринок LPG в рік
НАМ ДОВІРЯЮТЬ
-
БЕЗКОШТОВНА ГАЗИФІКАЦІЯ
Обмеженій кількості клієнтів наша компанія надає обладнання і монтаж автономного газопостачання безкоштовно на умовах наших поставок газу. Якщо Ви хочете отримати комерційну пропозицію на монтаж автономного газопостачання, заповніть форму нижче.