РУСЛАН СОБОЛЬ ЗУСТРІВСЯ З БЕНЕФІЦІАРОМ «УКРАВТОНОМГАЗ»

29 травня, 14:49

логоГромадська спілка «Асоціація власників малого та середнього бізнесу» є об’єднанням громадян, утвореним відповідно до Закону України «Про громадські об’єднання» для спільної реалізації своєї мети. Метою Асоціації є об’єднання зусиль небайдужих суб’єктів господарювання разом з громадськістю та громадськими об’єднаннями, які займаються малим та середнім бізнесом, прагнуть захищати свої законні інтереси від протиправних дій тих чи інших органів державної влади та врегулювання проблемних питань, що виникають під час здійснення підприємницької діяльності.

 

Голова правління Ассоціації малого та середнього бізнесу Руслан Соболь в рамках проєкту «Бути підприємцем почесно» зустрілася з директором зі стратегічного розвитку і бенефіціаром компанії «УКРАВТОНОМГАЗ» Андрієм Дорофеєвим. 

 

Руслан Соболь зустрівся з бенефіціаром «УкрАвтономГаз»

Голова правління Асоціації власників малого та середнього бізнесу Руслан Соболь розпитав Андрія Дорофеева про його становлення як підприємця –   працювати разом з батьками на городі – корисна справа, проте ще з дитинства мріяв більш реалізовувати свій інтелектуальний потенціал та фінансову стабільність. Натхненням стали книжки, зокрема Юрій Мороз «Посібник для геніїв», тож сумнівів добитися успіху майже не залишилося. Сьогодні Андрій Дорофеев пишається досягненнями власної компанії, проте довелося пройти чималий шлях перш ніж отримати певні нагороди. Найцінніше для підприємця – це час, саме тому важливо оптимізувати усі робочі процеси та мати гарну репутацію серед партнерів. А ще – щоденно боротися за право здійснювати підприємницьку діяльність, бо корупційна складова, нажаль, досі невичерпана проблема, яка негативно впливає не тільки на економіку держави, а й перешкоджає максимально розвиватися в Україні людям, які готові постійно генерувати додану вартість.

 

Нагадаємо, що голова правління Асоціації власників малого та середнього бізнесу Руслан Соболь вважає, що чим більше в Україні підприємців, тим вище доходи у суспільства, а відповідно і рівень культури та свідомості значно підіймається в рази. Проєкт «Бути підприємцем» націлений на створення позитивного іміджу професії підприємець в українському суспільстві.

 

ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" вносить значний вклад в енергонезалежність нашої держави, бувши одним з лідерів реалізації проєкту енергетичної безпеки України. Андрій Дорофеєв директор зі стратегічного розвитку ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ"  зустрівся з Асоціацією власників малого та середнього бізнесу в рамках проєкту «Бути підприємцем почесно» та розповів, що є рушійною силою для розвитку компанії. джерело

 

Сьогодні дуже актуальним є інтерв'ю від 29.09.2021 року директора стратегічного розвитку ТОВ "УКРАВТОНОМГАЗ" Дорофеєва Андрія Сергійовича надане паливному інтернет-ресурсу ENKORR про вартість 1 Гкал та окупність об‘єктів автономного газопостачання. "Опалення на LPG: шанс замислитися знову" На 2022 рік цифри дещо відрізняються, а от термін окупності систем автономного газопостачання зменшується.

Посилання на інтерв’ю: https://enkorr.ua/uk/columns/_otoplenie_na_lpg_shans_zadumatsya_snova/248026

 

 

Щоб проаналізувати та порівняти витрати на різні види палива для підприємства вам достатньо відвідати наш КАЛЬКУЛЯТОР ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ. На калькуляторі ви можете змінювати потужність пальників (кВт*годину, ккал*годину) та ціни на енергоносії (пропан-бутан, природний газ, дизильне пальне, пелета).

Посилання на калькулятор: https://ukravtonomgaz.ua/calc/busines-heating

 

 

УКРАВТОНОМГАЗ В ЦИФРАХ
12
років
Успішної роботи
650
об’єктів
Змонтованих під ключ
80 000
куб.м
Сумарний об’єм газгольдерів
190 000
тонн
Створений ринок LPG в рік
НАМ ДОВІРЯЮТЬ
-
БЕЗКОШТОВНА ГАЗИФІКАЦІЯ
Обмеженій кількості клієнтів наша компанія надає обладнання і монтаж автономного газопостачання безкоштовно на умовах наших поставок газу. Якщо Ви хочете отримати комерційну пропозицію на монтаж автономного газопостачання, заповніть форму нижче.